Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u srpnju 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Mirele Vučković, pod naslovom TJELESNA AKTIVNOST KAO MEDIJATOR UTJECAJA NA KVALITETU ŽIVOTA I FUNKCIONALNI OPORAVAK PACIJENTA NAKON ARTROPLASTIKE KUKA MINIMALNO INVAZIVNIM PRISTUPOM ILI KLASIČNIM PRISTUPOM. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u srpnju 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Josipe Peršun, pod naslovom POVEZANOST ZNANJA O PREHRANI S PREHRAMBENIM NAVIKAMA I STUPNJEM UHRANJENOSTI HRVATSKIH ADOLESCENATA . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u srpnju 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Janka Babića, pod naslovom PSIHOLOŠKI ČIMBENICI TJELESNE AKTIVNOSTI STUDENATA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u srpnju 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Borisa Balenta, pod naslovom ULOGA MOTRENJA U ODNOSU IMPLICITNIH TEORIJA USPJEHA U SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA I SPORTSKOM POSTIGNUĆU. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Sve obavijesti vezane uz doktorski studij Kineziologja mogu se dobiti u Studentskoj službi poslijediplomskih studija odnosno putem elektroničke pošte: dkamenar@kif.hr.