Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

O djelatniku

Rebeka Prosoli, mag. psych.

Zvanje: asistent

Soba:
137
Konzultacije:

ponedjeljkom 12:00- 13:00 

Zavod/služba :
Zavod za kineziološku antropologiju i metodologiju
Godina magistriranja:
2014.
Na zavodu od:
2016.

Nastava

sveučilišni integrirani preddiplomski i diplomski

stručni specijalistički diplomski

stručni preddiplomski

Životopis

Rebeka Prosoli završila je magistarski studij psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine nakon čega polaže stručni ispit te stječe Osnovnu dopusnicu Hrvatske Psihološke Komore 2015. godine. Od 2014. godine angažirana je kao vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na kojem se zapošljava 2016. godine kao asistent na predmetima Elementi psihologije te Psihologija sporta i tjelesnog vježbanja. 2017. godine završava Edukaciju za stjecanje posebne dopusnice iz psihologije sporta te postaje licencirani sportski psiholog u RH. Trenutno studira na poslijediplomskom doktorskom studiju psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. 

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.