Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Ovim putem obavještavamo sve studente redovitog preddiplomskog stručnog studija Izobrazba trenera da su dužni koristiti e-mail adrese dodijeljene na Fakultetu s obzirom da će putem njih dobivati sve informacije vezane uz nastavu i organizaciju studija općenito. Također, u okviru internetske stranice Fakulteta trebate urediti pretplate na obavijesti koje se tiču Vašeg studija.

Nastava zimskog semestra redovitog preddiplomskog stručnog studija Izobrazba trenera održavati na slijedeći način:

  • teorijska predavanja održavati će se isključivo na daljinu (ON-LINE) putem Merlina uz opciju predavanja uživo putem MS Teams-a;
  • seminari će se također održavati ili na daljinu (ON-LINE) putem Merlina uz opciju predavanja uživo putem MS Teams-a putem platforme MS Teams ili u direktnom-kontaktnom obliku (ovisno o prostornim kapacitetima Fakulteta i specifičnosti pojedinog predmeta);
  • vježbe će se izvoditi u direktnom-kontaktnom obliku (osim nastave Stranog jezika-Engleski na 2. godini studija).

 

Ona nastava koja nije uvrštena u raspored ili sa napomenom ON-LINE, održavati će se putem Merlina i dužni ste se ulogirati sa svojim korisničkim podacima kako bi vidjeli obavijesti za pojedine predmete i s nastavnicima komunicirali o načinu i terminima izvođenja nastave na daljinu.

Oni studenti koji nisu na popisu grupa („ponavljači“) dužni su se javiti nositeljima pojedinog predmeta kojeg su upisali kako bi bili raspoređeni u određenu grupu za vježbe/seminare. Kada jednom dogovorite grupu u kojoj slušate nastavu, istu nije moguće mijenjati te nadoknada i odrađivanje nastave sa drugom grupom neće biti dozvoljena.

 

Popis obavijesti


Događaji
03.
Studeni
-
13.
Studeni
9:00-14:00,
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!