Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za buduće studente Preddiplomskog stručnog studija za izobrazbu trenera

Sukladno objavljenom Natječaju za upis pristupnika na redoviti i izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (dalje u tekstu PSSIT) u ak. 2018./19. godini i Dopunskim propozicijama za provođenje razredbenog postupka za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, a na osnovu broja pristiglih prijava pristupnika za upis na redoviti i izvanredni PSSIT, Povjerenstvo za provođenje razredbenog postupka, utvrđuje sljedeće:

 

I.

Razredbeni postupak za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, koji će se održati u srijedu, 4. srpnja 2018. godine s početkom u 7.45 sati na Kineziološkom fakultetu Horvaćanski zavoj 15, Zagreb, održat će se za niže navedene studijske smjerove i sportska usmjerenja:

I. ZA UPIS NA REDOVITI PSSIT

    1. Kondicijska priprema sportaša

    2. Fitnes

 

II. ZA UPIS NA IZVANREDNI PSSIT

          1. Kondicijska priprema sportaša

          2. Fitnes

          3. Sportska rekreacija

          4. Sportska usmjerenja:

               4.1.Atletika

               4.2.Bejzbol

               4.3.Judo

               4.4.Kajakaštvo

               4.5.Klizanje

               4.6.Konjički sport

               4.7.Košarka

               4.8.Nogomet

               4.9.Rukomet

               4.10.Sportska gimnastika

               4.11.Stolni tenis

  II.

Na razredbeni ispit pristupnici su dužni ponijeti sa sobom  osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice.

Prilikom dolaska na Fakultet tijekom registracije svi pristupnici obvezni su predati i popunjeni obrazac Izjave koji se nalazi OVDJE.