Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Informacije o upisima na studijske programe Sveučilištu u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta
Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij kineziologije

Poslijediplomski doktorski studij kineziologije

Preddiplomski stručni studij za izobrazbu trenera

Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera

Natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije

Đurđica Kamenarić

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje NATJEČAJ za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2017./2018. godini. Tekst natječaja možete pronaći ovdje .

Više

OBAVIJEST O UPISU U I. GODINU IZVANREDNOG PREDDIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA IZOBRAZBA TRENERA AK. 2018. / 2019. GODINE

Ivana Degirmendžić

Svi pristupnici koji su stekli pravo upisa na Preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera u ak. 2018./19. godini u rujanskom roku, mogu obaviti upis na studij u Studentskoj referadi, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15. Prilikom dolaska na Fakultet sve upute dobit će se u Malom amfiteatru gdje će biti podijeljeni obrasci potrebni za upis te će pristupnici biti upoznati s daljnjim tijekom upisa. Sukladno navedenom molimo sve pristupnike da se pridržavaju rasporeda upisa i da dođu na Fakultet u točno navedeno vrijeme. TOČAN RASPORED UPISA KOJEG SE TREBATE PRIDRŽAVATI, KAO I SVE OSTALE POTREBNE INFORMACIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE. Primjer uplatnice za troškove upisa možete vidjeti OVDJE. primjer uplatnice za školarinu možete vidjeti OVDJE.

Službeni rezultati Razredbenog postupka za ak. 2018./2019. godinu - izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera u rujanskom roku

Ivana Degirmendžić

Objavljeni su službeni rezultati Razredbenog postupka za ak. 2018./2019. godinu za rujanski rok. Rezultate s ostvarenim bodovima možete vidjeti ovdje .  

VAŽNA OBAVIJEST SVIM PRISTUPNICIMA ZA UPIS NA IZVANREDNI PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ IZOBRAZBA TRENERA U AK. 2018./19. GODINI U JESENSKOM ROKU

Ivana Degirmendžić

Sukladno objavljenom Natječaju za upis pristupnika na izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (dalje u tekstu PSSIT) u ak. 2018./19. godini i Dopunskim propozicijama za provođenje razredbenog postupka za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, a na osnovu broja pristiglih prijava pristupnika za upis na redoviti i izvanredni PSSIT, Povjerenstvo za provođenje razredbenog postupka, utvrđuje sljedeće: I. Razredbeni postupak za upis pristupnika na izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, koji će se održati u srijedu, 12. rujna 2018. godine s početkom u 7.45 sati na Kineziološkom fakultetu Horvaćanski zavoj 15, Zagreb, održat će se za niže navedene studijske smjerove: 1. Kondicijska priprema sportaša 2. Fitnes 3. Sportska rekreacija 4.Atletika 5. Bejzbol 6  Hrvanje 7. Kickboxing 8. Konjički sport 9. Košarka 10. Nogomet 11. Rukomet 12. Streljaštvo 13. Stolni tenis 14. Veslanje II. Na razredbeni ispit pristupnici su dužni ponijeti sa sobom  osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice. Prilikom dolaska na Fakultet tijekom registracije svi pristupnici obvezni su predati i popunjeni obrazac Izjave koji se nalazi OVDJE.

Više