Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U ljetnom semestru ak. god. 2016./2017. studenti 4 i 5. godine Kineziološkog fakulteta mogu upisati izborni predmet Osnove golfa. U okviru tog izbornog predmeta studenti će naučiti teoretske osnove golfa kao i praktično izvođenje elementarnih udaraca. Polaganje ispita neće obuhvaćati ispit za dozvolu igre s obzirom da je to u nadležnosti PGA Hrvatske, ali će zainteresirani za ispit za dozvolu igre po završetku predmeta biti upućeni na nekog od ovlaštenih PGA golf PRO instruktora s kojim  po želji mogu dogovoriti izlazak ispit i/ili dodatne potrebne satove golfa. Zbog specifičnosti provedbe nastave na predmetu, mole se studenti da posebnu pažnju obrate na sljedeće:

  • Vježbe na izbornom predmetu Osnove golfa će se izvoditi na terenu Golf & Country Cluba Zagreb (Jadranska avenija 6 - cca 8 km od Fakulteta), što znači da na golf teren nije moguće doći javnim prijevozom nego je potrebno koristiti osobni prijevoz ili taksi;
  • Troškovi izbornog predmeta iznose 340 kuna po studentu, u što je uključeno korištenje loptica za vježbanje (50 kom po dolasku), igru na golf terenu (2 puta) i loptice za igru na terenu (12 kom);
  • Za prisustvovanje na nastavi je potrebna odgovarajuće odjeća;
  • Palice za vježbanje i igru osigurava Kineziološki fakultet;
  • Po upisu izbornog predmeta u Studomat molimo sve studente da izvrše uplatu (340 kn)  na  IBAN  Kineziološkog  fakulteta:  HR7625000091101232805, model: 67, poziv na broj primatelja: OIB – 139686 - 20, opis plaćanja: troškovi za IP Osnove golfa.
  • Molimo da uplatnice predate voditelju doc. dr. sc. Danijelu Jurakiću i to odmah nakon upisa predmeta u Studomat.

Svim studentima koji se odluče upisati izborni predmet Osnove golfa preporučuje se da se obrate voditelju doc. dr. sc. Danijelu Jurakiću (radi dodatnih informacija).

Popis obavijesti