Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Rezultati ispita

 

SVI  STUDENTI KOJI SU POLAGALI ISPIT IZ FIZIOLOGIJE SPORTA I VJEŽBANJA,

ROK 13.6.2018. , A PRIJAVLJIVALI SU PUTEM PRIJAVNICA (E-MAIL)  NISU

ZADOVOLJILI NA ISPITU.

Raspored studenata za izvanredne studente Stručnog studija za izobrazbu trenera koji ispit prijavljuju putem prijavnica za sve predmete kod prof.dr.sc. MATE BARTOLUCI i doc.dr.sc. SANELE ŠKORIĆ, za ispitni rok 15. lipanj 2018. godine, moguće je vidjeti ovdje

Raspored ispitnih rokova te rokove za prijavu ispitnih rokova za studente koji ispit prijavljuju putem prijavnica, za akademsku godinu 2017./2018. za sve predmete na veleučilišnom studiju kod doc.dr.sc. Sanele Škorić i prof.dr.sc. Mate Bartoluci, moguće je vidjeti ovdje.

NOVOSTI OKO ISPITA ZA STUDENTE SCIT-a

Ispiti iz predmeta: Povijest sporta, Sport u europskim državama te Strateško planiranje u sportu za studente SCIT-a neće se održavati tijekom listopada.

 

NOVI TERMIN ODRŽAVANJA ISPITA  

Ispiti će se nastaviti održavati od utorka 7. studenoga 2017. godine s početkom u 13:00 sati. Ispiti će se održavati svaki utorak u 13 sati za studente koji izlaze na ispit “preko prijavnice” odnosno koji nisu u ISVU-u sustavu Studomata. Studenti koji na ispite dolaze “preko studomata” odnosno nalaze se u ISVU-u sustavu Studomata ispite prijavljuju i izlaze putem Studomata (sve obavijesti o točnom datumu i vremenu održavanja ispita komunicirat ćemo preko Studomata).